Hemsida psykolog.jpg

OM MIG

Jag har varit verksam i 30 år som leg. psykolog och leg. psykoterapeut. I mitten på 90-talet utbildade jag mig vidare till psykoanalytiker. Sedan 2000 arbetar jag heltid i privat praktik med psykoanalys och psykoterapi med vuxna och unga vuxna. Med en vidareutbildning i Svenska psykoanalytiska föreningen i Barn- och ungdomspsykoanalys tar jag även emot barn och tonåringar i psykoanalys och psykoterapi. Undervisar i psykoanalytisk teori och klinik vid Svenska psykoanalytiska föreningens Institut, där jag också är verksam som handledare. Självfallet har jag även ett intresse av handledning i psykoterapi. Föreläser och publicerar mig i psykoanalys och kultur i olika tidskrifter.

Tillsammans med min man Rolf Künstlicher, leg. läkare och psykoanalytiker, driver vi företaget Künstlicher Psykoanalys och Psykoterapi AB och besöken sker vid vår gemensamma mottagning, centralt belägen vid Mariatorget på Södermalm. På mottagningen tar vi även emot par för parterapi.

Medlem, utbildningsanalytiker och handledare i Svenska psykoanalytiska föreningen med Internationell anslutning i International Psychoanalytic association (IPA), medlem i Psykoterapicentrum, Sveriges Psykologförbund, med behörighet som specialist i klinisk psykologi.